Ictyocare - erityisryhmien vesistöohjaaja

Erityisryhmien kuntouttava toiminta vesistön äärellä on antoisaa ja mukavaa! Luonnon vaikutus ihmiseen ja hyvinvointiin on jo tieteellisestikin todistettu.

Mikä on erityisryhmä?

Erityisryhmiin katsotaan kuuluvaksi liikuntarajoitteiset henkilöt, lapset, vanhukset, maahanmuuttajat, vammaiset ja muutkin ryhmät jotka tarvitsevat erityistä apua tai ohjausta päästäkseen vesille tai sen ääreen turvallisesti.

Iktyocare - vesistöohjaaja on koulutettu ( AMK ) henkilö jolla on tieto, taito ja valmiudet huolehtia asiakkaistaan niin rannalta tapahtuvan toiminnan, veneellä ja lautalla tapahtuvan toiminnan tai talvisin jäällä tapahtuvaan toiminnan järjestämisestä turvallisesti ja erityistarpeet huomioon ottaen.

Asiakkaina voi siis olla yhtälailla luokallinen lapsia tai yksi monivammainen henkilö joille mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs tapahtuma vesistön äärellä, yleensä kalastuksen merkeissä.

Tmi Jan Holm vie kaiken kuntoiset ja kaiken ikäiset asiakkaansa turvallisesti vesille Tampereen keskustan läheisyydestä. Esteettömät laiturit löytyvät Näsijärvelle Mustalahden satamasta ja Pyhäjärven puolella Hatanpään rannasta.

Suunnitellaan yhdessä hyvä päivä!

Siilinkaria kiertämässä Näsijärvellä kalastuslautalla. Kesäpäivään mukavaa tekemistä.

Uistelureissu Näsijärvellä tehdään kaikille mahdolliseksi!