Ahvenen kalastus on kivaa ja saalistakin saadaan kaikenlaisilla kalastustavoilla! Ahventa kalastamme mm. täkyongella, jigillä, uistelemalla, pilkillä sekä mato-ongella!

Retkelle mukaan mahtuu 2 - 6 henkilöä. Kalastuspäivän pituus 3 - 8 tuntia. Retkeen kuuluu oppaan palveluiden lisäksi kalastuslautta ja polttoaineet, vastuuvakuutus, kalastusvälineet, tarvittaessa suojavaatetus sateen ja tuulen varalle, turvallisuusvälineet ja juotavat lautalle.(Limsa, mehu ja vesi

Ruokailut eri tilauksesta lautalle tai rantaan.


Tutustumme kuhan jigauksen saloihin. Kuhan liikeitä seuraamme koko avovesi kauden eri jigaus menetelmin vuoden ajasta riippuen.

Retkelle mukaan mahtuu 1 - 6 henkilöä. Kalastuspäivän pituus 3 - 8 tuntia. Retkeen kuuluu oppaan palveluiden lisäksi kalastuslautta ja polttoaineet, vastuuvakuutus, kalastusvälineet, tarvittaessa suojavaatetus sateen ja tuulen varalle, turvallisuusvälineet ja juotavat lautalle.(Limsa, mehu ja vesi)

Ruokailut eri tilauksesta lautalle tai rantaan.

Kalaan tai vesilleHauen kalastuksen merkeissä haaemme oikeat opit ja tekniikat hauen kalastukseen ja sen ison tavoittelemiseen! Kalastusmuotoina heittokalastus, vetouistelu ja jigikalastus.

Mukaan mahtuu 1 - 6 henkilöä. Kalastuspäivän pituus 3 - 8 tuntia johon kuuluu oppaan palveluiden lisäksi kalastuslautta ja polttoaineet, vastuuvakuutus, kalastusvälineet, tarvittaessa suojavaatetus sateen ja tuulen varalle, turvallisuusvälineet ja juotavat lautalle.(Limsa, mehu ja vesi)

Ruokailut eri tilauksesta lautalle tai rantaan.

Kaikki kalastaa!

Kaikille sopiva kalastuspäivä jolloin keskitymme juuri sinua kiinnostavaan kalastusmuotoon. Retki sopii kaikille vauvasta vaariin ja mukaan voi tulla vaikka rollaattorilla tai pyörätuolilla! Myös oman kalastustuolisi saat tuoda mukanasi! Kalastusmuotoina voi olla esim. mato-onginta, jigikalastus, heittokalastus, täkykalastus, venepilkintä. retket toteutetaan juuri haluamasi pituisina ja osallistujia lautalle 1 - 6 henkilöä.

Retkeen kuuluu oppaan palveluiden lisäksi kalastuslautta ja polttoaineet, vastuuvakuutus, kalastusvälineet, tarvittaessa suojavaatetus sateen ja tuulen varalle, turvallisuusvälineet ja juotavat lautalle.(Limsa, mehu ja vesi)

Ruokailut eri tilauksesta lautalle tai rantaan.
Avovesikaudella lauttailemme aivan Tampereen keskustan tuntumassa, Näsijärvellä ja Pyhäjärvellä. Lautta liikennöi Näsijärvellä Mustalahden satamasta eri kohteisiin ja pääsemme vaikka mökkilaituriin tai moniin muihin yleisiin laitureihin. Pienet järvikierrokset Tamperetta ja siilinkaria katselemaan, Mustalahdesta uittotunnelille ja monia muita reittejä voit tilailla jo etukäteen. Pyhäjärvellä lautalla pääsee vaikka Nokian kylpylälle tai moniin muihin kohteisiin. Molemmilla järvillä on esteetön laituri josta kaikki pääsevät mukaan!

Mukaan saamme yhdellä kertaa seitsemän henkilöä, myös polkupyörät, rollaattorit, lastenvaunut ja kaikenlaiset apuvälineet


Madepilkin aika on tammi- helmikuun aikaan ja oppaan kanssa pääsee nyt tutustumaan tähän hämärähommaan! Illan pimeydessä kahvit ja eväätkin maistuvat paremmalta, hyvässä seurassa toki!

Varmista aina jäätilanne ennen kuin menet jäälle, varsinkin pimeän aikaan! Opastetulle retkelle lähdettäessä on kaikki otettu huomioon jo valmiiksi,


Myös muut talven kalastusretket ja vaikka pilkkikilpailu hoituu mukavammin oppaan avustuksella.
Varaa matka ja suunnittele oma päiväsi oppaan kanssa!

Ahvenen kalastus on joskus hyvinkin antoisaa!